Ana Sayfa    İletişim
Alışveriş Ticaret Aşk Hayatı Bilgisayar İnternet Bilim Dini Konular
Edebiyat Eğitim Ekonomi Erkekler Cevaplasın Felsefe
Güncel Konular Günlük Yaşam Kızlar Cevaplasın Magazin Meslek
Mizah Moda Giyim Müzik Okul Oyun
Seçim SeninFikrin.com Sinema Siyaset Spor
Teknoloji Toplum Turizm Gezi TV Dizi Yiyecek İçecek
Ünlü Bay Ünlü Bayan İsim Lakap Üyelere Özel İş Dünyası
En Çok Oylanan Anketler
En Az Oylanan Anketler
En Yeni Anketler

Kullanıcı Adı:
Parola:
 

 
 
Aşk Hayatı kategorisi anketi:
Anket başlığı
Arkadaşlar bir kız var beni sevmiyor ama ben onu çok seviyorum ne yapmalıyım? (Lütfen yorum yazın)
bırakmalıyım
sevmeye devam etmeliyim
kendisine söylemeliyim
içimde sır olarak kalmalı
     Sonuçlar
  Anketi oluşturan: yasirxx Anket tarihi: 2008-09-25 00:00:00 Bu anketi sitene ekle
Buraya yorumunuzu yazabilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için buraya tıklayınız.

Yorumlar:
Anketci oynak Tarih: 2014-05-26 17:13:20
eğer seni sevmiyorsa bırak onu unut zorla güzellik olmaz unutmak kolay mı? diyeceğini biliyorum ama insan kafasına koydun mu unutuyor bende aynısını yaşadımm...eğer sen onu unutmayı denemezsen onun senden kaçışı seni ona daha çok bağlıyacaktır

Anketci eylül korkmaz Tarih: 2014-04-30 17:13:31
emre ihsan seni çok seviyorum sana sevdiğimi söylemek çok istiyorum bir bakışına hasret kaldım hani demişsinya benden sana yar olmaz diye işte o kalbimi acıttı sen sevmesen de ben seni ölene dek seveceğim

Anketci oynak Tarih: 2014-04-30 16:30:53
bende bir oğlanı çok seviyorum sevdiğimi bildiği halde beni sevmiyor ulan ben onun için daha ne yapayım onun için ölüme bile kalkıştım off uğur off yaktın beni

Anketci SLEPKUNOT45 Tarih: 2013-04-02 11:29:29
bende bir kızı seviyorum ama o sevmiyor ve ona açılamıyorum ne yapmalıyım

Anketci aşıkburçin Tarih: 2013-01-06 19:48:03
ben onu çok sewiyorum ama o bana bakmıyor :( ne yapacağım bilimiorum ne olur cevap

Anketci 17jordan Tarih: 2012-12-04 15:32:44
arkadaslar ben biriyle çıkıyorum ama o bana dediki ben sana güvenemiyorum güvenimi kazan beni sevdiğini ispatla dedi lutfen yardim

Anketci 63memooo63 Tarih: 2012-06-14 07:28:01
lan ben kıza 4 kere teklif ettim kız yayürü git ya diyiyo. ben napcam yardım edin nolursunuz delirdim artık


Anketci hmk Tarih: 2012-05-24 16:31:51
pes etmek yok arkadasım ben sevdiğim kız ıcın 7/24 dusunuyorum gozelr duvarda aklım artık hiç onu bırakmıyor...gecelerı yıldızlara resmını cızer oldum...o kdar cok yalvardım kı ark oldum sadece arada sırada konusuyoruz...ıcımde kı ateş sönmez beyler bırakın kımsede söndurmesın ondan baska...

Anketci t-u-f-a-n Tarih: 2011-11-13 16:40:28
arkadaşllar bileen varsa sölesin ben bu kızı çok seviyom nasıl çıkarım bilen çoooooooooooook minnnnnettarr olurum


Anketci t-u-f-a-n Tarih: 2011-11-13 16:36:50
o kızı çok seviyorum onun için ölürüm bile ama beni sevmiyo bir kere sevse evet dese var dünyaları sererim önüne bu nası bi sevgidir allahım ağlıyorum uğruna ama olsun sevgimi içime gmer ginede severim


Anketci acıceqen001 Tarih: 2011-11-13 10:28:26
ulan ıcım acıyo ıcım nasıl bırakım kız karsımda coğugu öptü gittim tuvalete yarım saat ağladımm daha napabilirim yardım edin

Anketci merve21 Tarih: 2011-11-09 10:35:24
boşver başka kız mı yok üzülme benim kuzenimde aynı durumda teselli rdiyorum ama vazgeçmiyo.

Anketci prensigor Tarih: 2011-02-17 02:00:14
ne yapman gerektiğini bilmiyorum ama ne yapmaman gerektiğini biliyorum gidip direk seni seviyorum deme

Anketci songece.37@hotmail.com Tarih: 2010-03-01 19:45:46
baştan onu sevmiştim beni hiç sevmedi ama bende bikaç kızı seviyim hemde oda duyun belkid beni, sever diye ümitler bağlamıştım gerçekten kahrımdan ağlıyorum bazen beni seven 8 kı var hepside birbirinden güzel ama hayalimdeki kız hiç biri ama sabredicem ellebbet te beni sever ben diyorum ki vazgeçmeyin çok naz yaparlar

Anketci songece.37@hotmail.com Tarih: 2010-03-01 19:43:31
artist olun ağır başlı olun aynı zamanda güler yüz 2 yılddır sevdiyimin peşindeyim canımdan çok sevdiyim gerçek sevdiyim var 7.8 tane sevgilim var gerçekten yalan söylemiyorum hepsinide duymuş ama anlattım ona hepsinin seni kıskandırmak için yhaptım ama genede sevmiyor ama gerçek kızı seviyorum ama sevmiyor işte kabul etse hemen nişanı takarım arkadaşlar

Anketci basbelası Tarih: 2010-02-17 10:19:54
vazgeçme kizlar bazen uzun sürelİ naz yapar. sen sevmeye devam et

Anketci hamit.474747 Tarih: 2009-09-04 11:48:20
kız beni sevmiyor kız akrabam beni çok seviyorum sevdiyi kimse yok akrabaları hepsi biliyor onu sevdiyimi ama kız beni sevmiyor geçen sever yuzume vurdu beni sevmiyeceyini bu aralar çok uzuluyorum o laflardan dolayı ağladım bile biliyormusunz ama genede onu sevdiyimi soyledim asla bırakmayacam on seviyorum mardinlim

Anketci bozaneren Tarih: 2009-01-22 12:36:16
bence kumm.. hakli

Anketci online07 Tarih: 2009-01-04 14:21:25
aynı durumdayım kızı çok seviyom ama kız sevmiyo ama biraz üzerine düş aradan biraz zaman geçsin çıkar mutlaka benimki çıkcak gibi sana yinede ii saşnslar

Anketci Kumm.. Tarih: 2008-12-10 03:50:36
bak arkadas kizin seni sevmediginide yazmissin yani o kizin seni sevmediginden bikere eminsin..
senin yapabilecegin tek sey var o kizi unutmak yok unutamam diyosanda bian önce seni sevmeyen o kizdan vazgecmeli elini cekmelisin yani kendi kendine bos yere ümitlenmemelisin biliyorum bu söylediklerim kolay degil ama söylediklerim acida olsa gercek..
hem söyle düsünsene yaa ben senin yerinde olsam beni istemeyeni ben hic istemem de o kizin sendeki iyi ve güzel yönlerini göremeyecek kör ve aslinda senin askini hic haketmedigini düsün ve böyle ondan vazgecmeye bak..
allah yardimcin olsun ama senin bian önce kendine gelmen gerek cünkü seninki karsiliksiz bi ask seni sevmeyen biri icin kendini bu denli yipratmaya degermi ??


Anketci serserim Tarih: 2008-11-12 00:00:00
sevmeye devam et onu sürekli etkilemeye çalış ve ona sevdiğini söyle hemde her seferinde iltifatlar et
inşllh olur


Anketci karanlıklar kraliçesi Tarih: 2008-10-22 00:00:00
kızın sana gelip çıkma teklifi edecek hali yok bi kere tabiii söyle ama eminsen

Anketci ikr@ Tarih: 2008-10-10 00:00:00
bence söyle onu sevdiğini ona ispatla peşini bırakma ama kızı incitecek bişey de yapma bilirsin kızlar hassastır ama başka birini seviyosa hiç pas verme takma bırak uzak dur ve ona de ki seni sikime bile takmam başka kızmı yokk o zaman emin ol sen onu takmasan peşinden koşar

Anketci rozerin Tarih: 2008-10-02 00:00:00
ona söylemelisin belki o da sana karsı bişeler hissediyordur

Anketci ayşegül ademhan Tarih: 2008-09-27 00:00:00
peşini bırakma

  Rastgele 20 Aşk Hayatı anketi
2008-12-12 00:00:00  Askinizi uzun bi zaman sonra gördünüz ona söyleyeceginiz ilk sözünüz ne olurdu?
2009-01-13 00:00:00  Nasıl bir sevgiliniz olsun istersiniz?
2008-05-10 00:00:00  Sizce aşk mı para mı?
2008-09-06 00:00:00  Bir bayan olarak Beckhamı mı yoksa İlhan Mansızı mı tercih ederdiniz?
2009-01-11 00:00:00  Sevgilinizin dini onemli mi?
2007-12-01 00:00:00  Aşkın belirtisi nedir?
2008-10-28 00:00:00  Bir insan iki kişiye birden aşık olabilir mi ?
2007-08-11 00:00:00  Sizce erkeklermi önce öpmeli kızlarmı?
2009-06-14 15:35:12  Sevgiliniz olacak kişinin dış görünüşüne mi yoksa karakterine mi önem verirsiniz?
2008-04-19 00:00:00  Bir erkeği çok seviyorsunuz ve o bunu öğrendi ama size hiçbirşey söylemedi ne yaparsınız?
2008-12-11 00:00:00  Ikiziniz oldu adini ne koyardiniz?
2008-07-14 00:00:00  Bir erkek var sizin en iyi arkadaşınızla çıkıyor ama en iyi arkadaşınzla çıkarken gelip size teklif etti ne yaparsınız?
2008-03-29 00:00:00  Erkekle kızdan iyi arkadaş olur mu?
2007-06-07 00:00:00  Kiz arkadaş seçerken ne özellik ararsiniz?
2008-04-24 00:00:00  Şu an hayatında biri olanlar cevaplasın Doğru kişiyi buldun mu?
2008-05-22 00:00:00  Grup hepside barış ve eren birbirlerine yakışıyormu?
2007-09-03 00:00:00  Hiç çıkma teklif ettiğiniz kişi tarafından reddedildiniz mi?
2008-07-03 00:00:00  Aşık olmak sizce nasıl bir duygu?
2009-01-08 00:00:00  Aşksız bir dünya ister miydiniz?
2009-12-23 14:29:58  Aşk mı? Mantık mı?

 
 
Seninfikrin.com oluşturulan anketlerden sorumlu değildir. Seninfikrin.com'da yer alan anketler seninfikrin.com'un görüşünü yansıtmaz. Yayında bulunan anketler ziyaretçiler tarafından oluşturulmuş anketlerdir.
Toplam Onaylanmış Anket Sayısı: 18912 Onay Bekleyen Anket Sayısı: 5307
Çevrimiçi kullanıcı:52
 
Gizlilik Politikası - Kullanım Şartları - İletişim
Copyright © 2007-2009 Seninfikrin.com / "Senin Fikrin" bir anahtar.org projesidir.
site tasarımı "hive designs" tarafindan yapılmıştır.